AKSARAY'DA DEV PROJE İRFAN ÇITAK'TAN GELDİ: BALIKÇILAR ÇARŞISI

İRFAN'IN VİZYONU BALIKÇI ESNAFINI BİRLEŞTİRİYOR: AKSARAY'DA MODERN BALIKÇILAR ÇARŞISI PROJESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR!

AKSARAY'DA DEV PROJE: BALIKÇILAR ÇARŞISI

Aksaray'daki balıkçı esnafı için heyecan verici bir gelişme yaşandı. MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çatak, seçimlere doğru ilerlerken şehre katkı sağlayacak önemli bir projenin müjdesini verdi.

Bu yeni projenin adı "Balıkçılar Çarşısı". İrfan Çatak, projenin detaylarını açıklarken, bu girişimin sadece balıkçı esnafını değil, aynı zamanda vatandaşların da yararına olacağını vurguladı. Şu anda şehrin farklı bölgelerinde dağınık bir şekilde hizmet veren balıkçı dükkanları, bu yeni proje kapsamında tek bir çatı altında toplanacak.

Çatak, projenin ilk boyutu olan esnaf odaklı kısmın, balıkçıların daha düzenli, hijyenik ve meslek standartlarına uygun dükkanlarda işlerini sürdürebilmelerini sağlayacağını belirtti. İkinci boyut ise balık sever vatandaşlara hitap ediyor.

Vatandaşlar bu çarşıda güvenilir ve denetim altında olacak şekilde balık alışverişini yapabilecek. Aynı zamanda çarşıdaki restoranlar, balık yemeklerini deneyimleme ve dostlarıyla keyifli saatler geçirme fırsatı sunacak. Yeni balıkçılar çarşısının, hem esnaf için hem de Aksaraylılar için büyük bir kazanç olacağına inanılıyor.