Aksaray Beşiktaşlılar Derneğinde Yönetim Değişikliği Rüzgarı

Beşiktaşlılar Derneğinde Yönetim Değişikliği Rüzgarı

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği'nde 6 yıllık bir dönemi geride bırakan Melih Altınsoy, işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle başkanlık bayrağını genç lider Çağatay Tekerbaş'a teslim etti.

Dernek üyeleri ve Beşiktaş camiası, geçmiş dönemde yapılan hizmetlerden dolayı Altınsoy'a şükranlarını sunuyor.

Olağan dışı bir seçim süreci sonunda gerçekleşen bayrak değişimi sonrasında yeni başkan ve yönetim kadrosu belirlendi. Beşiktaş'a olan bağlılığı ve yeni projelere olan heyecanı ile bilinen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Çağatay Tekerbaş başkan olurken, Bilgehan Coşkuner ikinci başkan, Emir Ateş genel sekreter olarak göreve seçildi.

Seçimlerle birlikte, Melih Altınsoy da yönetim kurulu üyesi olarak derneğe hizmet etmeye devam ederek bayrağı genç nesillere devretmiş oldu.

Bugüne kadar derneğin büyümesine katkıda bulunan herkese minnettarlık ifade edilirken, yeni dönemin Beşiktaş'ın hedeflerini daha da yükseklere taşıyacağına olan inanç vurgulandı.

Yeni yönetim kurulu üyelerinin Beşiktaş camiasına hayırlı olması temenni edilirken, derneğin gelişiminin süreceği konusundaki güvenleri dile getirildi.

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği, yeni dönemde de Beşiktaş ruhunu en iyi şekilde yansıtmaya ve temsil etmeye devam edeceğinin altını çiziyor.

Saygılarını ileten Aksaray Beşiktaşlılar Derneği, yeni yönetim kurulunun katkılarıyla dernek faaliyetlerinde başarılı sonuçlar elde edeceği konusunda umutlu olduklarını belirtiyor.