Aksaray'da polis Şehit ve Gazi Aileleri Vali Kumbuzoğlu ile İftarda Buluştu

Aksaray'da polis Şehit ve Gazi Aileleri Vali Kumbuzoğlu ile İftarda Buluştu

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehit ve gazi yakınlarıyla ve fedekarca görev yapan polis teşkilatı personeliyle Polis Evinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu Hanımefendi, Aksaray Polis Evi'nde gerçekleştirilen anlamlı bir organizasyonda şehit aileleri, gaziler ve emniyet personeli ile birlikte oruçlarını açtı. Programda sıcak bir atmosfer yaşandı. Sizlere Minnettarız" Mesajı

Vali Kumbuzoğlu, iftar programında yaptığı konuşmada, şehit ve gazi ailelerine yönelik derin minnettarlığını dile getirdi. “Sizlere minnettarız. Yüreğinize hüzün değmesin” ifadelerini kullanan Vali Kumbuzoğlu, bu tür buluşmaların önemine vurgu yaptı.

Şehit ve Gazi Aileleri İçin Gurur Vesilesi

Vali Kumbuzoğlu konuşmasında, şehit ve gazi yakınlarının vatan için büyük bir onur kaynağı olduğunu belirtti. “Sizler, bu vatanın şeref ve gurur nişanelerisiniz. Sizlere hizmet edebilmek bizler için en büyük gurur vesilesidir. İyi ki varsınız," dedi.

Yakın İlgi ve Samimi Jestler

Vali Kumbuzoğlu'nun, programda misafirlerle tek tek ilgilenmesi, özellikle yaşlıların elini öpmesi ve

çocuklarla yakından ilgilenmesi büyük takdir topladı. Bu samimi davranışları ile Vali Kumbuzoğlu, etkinliğe katılanların gönüllerinde yer etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Programın sonunda katılımcılar, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirttiler. Şehit ve gazi aileleri, Vali Kumbuzoğlu'nun kendilerine gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür etti.