GAZİLER GÜNÜ'NDE ULUSAL GURUR VE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI BELLİ OLDU

GAZİLER GÜNÜ'NDE ULUSAL GURUR VE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI BELLİ OLDU

Kahramanlarımızın Onur Günü: Gaziler Yürüyüşle Anılacak!

Yarın gerçekleşecek olan "Kahramanlar Gurur Yürüyüşü", 19 Eylül Gaziler Günü'nde vatanseverlerin adımlarıyla şan bulacak.

Ulu Cami'den başlayacak yürüyüş, milli birlik ruhunu 15 Temmuz Milli İrade Meydanına kadar "Kahramanlar Gurur Yürüyüşü" olarak gerçekleştirilecektir.

Ulusumuzun kahraman gazilerini onurlandıracak olan 19 Eylül Gaziler Günü programı açıklandı. Yarın gerçekleştirilecek olan etkinliklerle vatan uğruna canlarını seve seve ortaya koyan gazilerimiz Anılacak

Etkinlikler kapsamında 19 Eylül sabahı saat 09.30'da, Ulu Cami önünden başlayarak 15 Temmuz Milli İrade Meydanına kadar "Kahramanlar Gurur Yürüyüşü" gerçekleştirilecektir. Yürüyüşe çok sayıda kişinin katılımı beklenmekte.

Yürüyüşün sona ermesinin ardından 10.00'da 15 Temmuz Milli İrade Meydanında 19 Eylül Gaziler Günü Anma Töreni düzenlenecektir. Bu törenle gazilerimiz saygı ve minnetle anılıp, onların kahramanlıkları hatırlanacak.

AKSARAY'DA Gaziler Günü Dolaysıyla önemli mesajlar paylaşıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu da Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak vatan savunmasında ön safta yer alan gazilerimiz için duyduğu saygı ve minneti dile getirdi. Kumbuzoğlumesajında, gazilerimizin "milletimizin medarı iftiharı" olduğunu ve devletin her zaman gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin yanında olduğunu belirtti. Hayatta olan gaziler için sağlık ve uzun ömürler diledi.

Dr.Evren Dinçer ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla gazilerimize duyulan minneti aktardı ve Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm gazilerimizi rahmetle andığını ve Gaziler Günü'nü kutladığını ifade etti.

Prof. Dr. Alpay Arıbaş ise gazileri, ülkemizin destansı tarihinin yaşayan abideleri olarak nitelendirerek Gaziler Günü'nü özel bir paylaşımla kutladı.

Yeşil Doğa Derneği Başkanı Abdulkadir Ay ise, Gaziler Günü dolayısıyla yeşil kentlerin, ülkemizin bağımsızlığına katkı sunan tüm şehit ve gazileri rahmetle andığını, hayatta olan gazilere ve ailelerine sevgi ve saygılarını sunduğunu belirtti.

Ülke genelinde gazilerimize yönelik saygı ve minneti pekiştirecek etkinliklerle 19 Eylül Gaziler Günü anlamıyla öne çıkıyor ve vatan aşkıyla dolu kahramanlarımızın hikayeleri bir kez daha milletimizin kalbinde yeşerecek.