GENÇLİK MERKEZİNDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DUYARLI DOKUNUŞ:

GENÇLİK MERKEZİNDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DUYARLI DOKUNUŞ:

Yeşil Eylemde Buluşma: Çevreciler Regülatörde Temizlik için Kenetlendi" Aksaray Gençlik merkezine bağlı gençler tecrübesini yansıttılar

Dünya Temizlik Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutlayan Yeşil Doğa Derneği, çevre dostlarına bir araya gelme çağrısında bulundu. Çevre bilincini artırmak için düzenlenen etkinlikte, çevreciler Aksaray'da Regülatörde bir araya geldi.

Aksaray İl Müftüsü çevreye duyarlı olmayan kimse cahil sayılır, ırmak kenarındaki kurbağadan tutun gökteki lreyleklere kadar tüm canlılardan ve Doğamıza biz mesuluz diyerek gençlere önemli nasihatte bulundu.

Aksaray Gençlik merkezine bağlı gençler Aksaray 68 fk alt yapı takımı sporcularıyla el ele vererek öncü oldular kısa zamanda Regülatör mevkiini tertemiz yaptılar

Etkinlik çeşitli gruplar tarafından da desteklendi. Yol Açık Motorsiklet Tutkunları, Gençlik Merkezi, Aksaray 68 fk Altyapı Takımı, Gaziler Derneği, hayvanseverler ve çevre gönüllüleri gibi topluluklar, bu anlamlı günde yerlerini alarak katılım gösterdiler.

Katılımcılar, çevre temizliği çalışmasının ardından "Aile Mesire Alanı"nın yemçniden aileye kazandırılması ve daha da güzelleştirilmesi için alkol almanın yasak olduğunu belirten levhaları çaktılar. Böylece programın hem eğitici hem de farkındalık yaratıcı bir şekilde tamamlanması sağlandı.

Aksaray, bu etkinlikle hem doğasına sahip çıkıyor hem de gelecek nesillere temiz bir çevre vasiyet ediyor.

Yapılan çevre temizliğin ardından Çevreciler Sütaş tarafından verilen ikramlardan alarak programı tamamladılar