Hazım Kulak Anadolu Lisesi'nde Erasmus Coşkusu!

 

Hazım Kulak Anadolu Lisesi'nde Erasmus Coşkusu!

 


Aksaray'daki Hazım Kulak Anadolu Lisesi bu yıl, Avrupa eğitim, gençlik ve spor projelerine dair farkındalığı artırmak üzünün uluslararası bir etkinlik olan ErasmusDays'i renkli aktivitelerle kutluyor. Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak ve yeni projeleri tanıtmak isteyenlere özel bir platform sunan Erasmus Günleri, okul çevresindeki gençleri ve eğitimcileri bu prestijli programa katılmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.



Bu yıl ekim ayında gerçekleşen etkinlikler kapsamında, Avrupa çapında eğitim, gençlik ve spor alanında hayata geçirilen projelerin başarı hikayeleri geniş bir katılımcı kitlesiyle paylaşılıyor. Erasmus+ programı sadece öğrenci değişimleri ile sınırlı kalmayıp gençlik, spor, yetişkin eğitimi ve daha birçok alanda projeleri destekliyor. Hazım Kulak Anadolu Lisesi, bu eşsiz organizasyonu sergiler, konserler, yarışmalar ve seminerlerle süsleyerek kutlayacak.



Üç gün süren etkinliğin ilk günü 14 Ekim Pazartesi gününde başlayacak. Aksaray'ın seçkin okullarından biri olan Hazım Kulak Anadolu Lisesi; 2018 yılından itibaren ülkemizin de dahil olduğu bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yaparak, katılımcıların yeni kültürlerle tanışmaları, dil ve kültürlerarası becerilerini geliştirmeleri ve iş gücü piyasasındaki fırsatları değerlendirmelerini sağlayacak cesaret verici bir ortam sunuyor.

 Okul, Erasmus Günleri vesilesiyle sadece eğitimde uluslararası işbirliğini güçlendirmekle kalmayıp, gençlerin kariyer ve istihdam olanaklarını da artırmayı hedefliyor.