BAŞKAN DİNÇER 198. YILINDA ZABITA TEŞKİLATININ HAFTASINI KUTLADI

BAŞKAN DİNÇER’DEN ZABITA HAFTASI MESAJI

 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Zabıta Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, zabıta teşkilatının şehirlerin düzeni ve huzurunu sağlama konusunda üstlendiği kritik rolün altını çizen Başkan Dinçer, zabıta personelinin fedakârlıkla yerine getirdiği görevlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Dinçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şehirlerimizin huzuru, düzeni ve esenliği için gece gündüz demeden görev yapan zabıta teşkilatımız, toplumsal hayatın en önemli unsurlarından biridir. Vatandaşlarımızın güven ve refah içinde yaşaması için çalışan zabıtalarımız, görevlerini yerine getirirken gösterdikleri özveri ve gayretle büyük bir takdiri hak etmektedir.

Zabıta teşkilatımız, halkın sağlığını, huzurunu ve güvenliğini korumak adına, her türlü olumsuz koşula karşı duruş sergileyen bir anlayışla çalışmaktadır. Hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın haklarını koruyan zabıtalarımız, belediyecilik hizmetlerinin sahadaki en önemli temsilcilerinden biridir.

 

Bu vesileyle, Zabıta Teşkilatımızın 198. kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftası’nı kutluyor, tüm zabıta personelimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum.”

Dr. Evren Dinçer, mesajının devamında, zabıta teşkilatının kentteki düzenin sağlanması ve sürdürülebilirliği adına önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, Aksaray Belediyesi olarak zabıta teşkilatına her zaman destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.