ADASK Grubu Doğa Yürüyüşü Sırasında Filistin'e Destek Oldu

ADASK Grubu Doğa Yürüyüşü Sırasında Filistin'e Destek Oldu

Aydede Gökçe önderliğinde kurulan ADASK, spor ve doğa yürüyüşleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu haftaki etkinliklerinde Niğde Çamardı'nda bulunan ve Bolkar Dağları'ndaki buzul göllerinin en büyüğü olan Çiniligöl'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kuaterner dönemine tarihlenen ve Anadolu'nun yüksek dağlarında oluşan Çiniligöl, özellikle trekking yapmayı sevenler ve doğaseverler tarafından tercih ediliyor. Aladağlar ve Bolkar Dağları'ndaki buzul aşınması sonucu meydana gelen sirk gölleri arasında yer alan bu doğal güzellik, katılımcıları büyülemeye ve lanetlerini dile getirdi.

Yürüyüşe katılanlar arasında Aksaray Üniversitesi Çevre Fakültesi Bölüm Başkanı Filistin asıllı Prof. Dr. Hatim El Hatip de vardı. Yaşadığı duygusal anları sosyal medyada "Ailemle çok muhteşem bir Pazar günü aktivitesi 'Niğde Ulukışla devam ediyor." dedi

Aksaray'dan gelen ve ADASK üyesi olan bir grup, coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen yürüyüş sırasında Çinili Göl mevkisine ulaştığında, Filistin bayrağı açarak bölgedeki zulme dikkat çekti

Yürüyüşe katılanlar arasında Aksaray Üniversitesi Çevre Fakültesi Bölüm Başkanı Filistin asıllı Prof. Dr. Hatim El Hatip de vardı. Yaşadığı duygusal anları sosyal medyada "Ailemle çok muhteşem bir Pazar günü aktivitesi 'Niğde Ulukışla Çinili Göl, Karagöl ve Pilottepe Yürüyüşü'. İyi ki varsınız ADASK ailesi, iyi ki varsın Aydedeem. Harikasınız." sözleriyle paylaştı.