Aksaraylı Eczacı Golf Turnuvasında Başarı Kupasını Kaldırdı

Aksaraylı Eczacı Golf Turnuvasında Başarı Kupasını Kaldırdı

Aksaraylı eczacı Müheyya Dinç Sarısoy, 21-22 Eylül tarihlerinde düzenlenen AGK Mustafa Bozkurt Başkan Kupası Golf Turnuvası'nda büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada dereceye giren isimler arasına girerek kupanın sahibi olan Sarısoy, şehrinin gururu oldu.

Turnuva, AGK Başkanı Mustafa Bozkurt'un ev sahipliğinde yapıldı. Toplamda 132 oyuncu yeşil sahalarda kıyasıya mücadele verirken, Ufuk Topal 67 vuruş ile turnuvanın zirvesine çıktı ve AGK Başkan Kupası'nı kaldırdı.

Sarısoy ve diğer dereceye giren sporcular Kadınlar A, B, Erkekler A, B, C ve Junior kategorilerinde kategori liderlerini belirledi. Kategorilerinde başarılı olan sporcular ödüllerini ve kupalarını alırken, Sarısoy da aldığı dereceyle Aksaray'ı gururlandırdı.

İşte turnuvada dereceye girenler arasından bazıları: - Kadınlar A Kategorisi birincisi Gül Yeniçelik, ikincisi Sevil Çiftçi ve üçüncüsü Müheyya Dinç Sarısoy oldu. - Kadınlar B Kategorisinde Saadet Kavak birinci, Zuhal Genelioğlu ikinci ve Sergen Bayram üçüncü sırayı paylaştılar. - Erkekler A Kategorisinde Cem Kolcu zirveye çıkarken,

Ayhan Karaca ve Yağmur Doğan sırasıyla ikinci ve üçüncü oldular. - Erkekler B ve C kategorilerinde de Emir Durkan, Ziya Ohri, Cengiz Topbaş, Kemal Önder Çetin, Mustafa Salih Sarısoy ve Serkan Çınar gibi isimler derece elde etti.- Junior Kategorisinde ise İdil Avcıbaşıoğlu, Berke Tunca ve Semih Engez podyumu paylaştı.

Ayrıca, Nearest to Pin Combined kategorisinde Hakan Kaya 3.05 metrelik atışıyla başarılı oldu.

Turnuva sonunda, tüm dereceye giren sporcular Dünya Gençlik ve Spor konfederasyonu Aksaray İl Temsilciliği tarafından tebrik edilerek, gelecek turnuvalar için başarılarının devamı dileğinde bulunuldu.