Şafak Vakti Uyuşturucu Operasyonu: Aksaray'da 150 Kişiye Baskın!

Şafak Vakti Uyuşturucu Operasyonu: Aksaray'da 150 Kişiye Baskın!

Helikopter ve Drone Gökyüzünde: 150 Uyuşturucu Zanlısına Şafak Vakti Ağır Vuruş!

Aksaray'ın merkezini sahne seçen ve çevre illeri de kapsayan kapsamlı bir uyuşturucu operasyonu şafak vakti gerçekleştirildi. Havadan helikopter ve drone desteğiyle yapılan operasyonda, 2500 polis memuru görev aldı. Dev operasyonda yaklaşık 150 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonun detayları ve uyuşturucu miktarı hakkında resmi bilgiler henüz paylaşılmadı.

Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kırşehir ve yakın iller, uyuşturucu tacirlerine karşı düzenlenen geniş çaplı operasyona tanık oldu. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'nün öncülüğünde sabahın ilk ışıklarında başlatılan eş zamanlı baskınlar, özenle planlanmış bir harekatın parçasıydı. Havadan gelen destek ile birlikte polis ekipleri, uyuşturucu ile mücadelenin yeni bir safhasını başlatmış oldular.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

Toplumda uyuşturucu ile mücadele konusunda farkındalık yaratan bu operasyon, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Emniyet yetkilileri ise, bu tip operasyonların kararlıkla devam edeceğinin altını çizdi.