Milli Birlik Mesajı: MHP Aksaray İl Başkanı Karataş'tan 30 Ağustos Vurgusu

Milli Birlik Mesajı: MHP Aksaray İl Başkanı Karataş'tan 30 Ağustos Vurgusu


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında milletimiz ve ordumuzun tarihi zaferlerine atıfta bulunan Karataş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki büyük zaferin heyecanını ve mutluluğunu ifade etti.



Karataş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğündeki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin vatan bütünlüğü ve bağımsızlığını hiçbir koşulda tartışmaya açmayacağını tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı. Bu zaferin, milli birlik ve beraberliğin ve bağımsız bir yaşam sürme iradesinin bir kanıtı olduğunu belirtti.



Bu özel günün anlamına dair duygularını paylaşan Karataş, milletin, vatan sevgisi ve inanç temelli birliğinin devletin kuruluşunu ve dünya tarihindeki yerini belirlediğini söyledi. Ayrıca, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığına dikkat çekerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve ay-yıldızlı bayrağın sonsuza kadar var olacağını ifade etti.



Karataş mesajını, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm İstiklal mücadelesi kahramanlarını, şehit ve gazileri anarak sonlandırdı. Onların fedakarlıklarını minnet ve şükranla yad ettiğini belirten MHP Aksaray İl Başkanı, tüm Aksaraylı hemşerilerinin bayramını kutladı.