SULTANHANI OSB'YE İLK HARÇ DUALARLA KONULDU

SULTANHANI OSB'YE İLK HARÇ DUALARLA KONULDU

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde gelişim gösteren sanayi alanlarında yeni bir adım atıldı.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki yaklaşık 300 fabrikanın faaliyet gösterdiği mevcut sanayi yapısına yeni bir katkı olarak Sultanhanı Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ilk temel atma töreni gerçekleştirildi. Gerçekleşen tören, bölgenin kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan organize sanayi projelerinden birini daha hayata geçiriyor.

Sultanhanı ilçesine ekonomik ivme kazandıracak olan Sultanhanı OSB'nin temel atma töreni dualarla gerçekleşti arsa tahsisleri tamamlanan OSB'de iş makinaları eşliğinde bir gelişme yaşandı.

Sade katılımın olduğu törende Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Aydın Ağır ve İlçe Müftüsü Halil Akçal birlikte yer alarak törenin manevi atmosferini destekledi.

Sultanhanı İlçe Müftüsü Halil Akçal'ın duası ile kepçelerin kazıma ve temel atma işlemine başladığı etkinlikte, Kaymakam Melikoğlu bölgenin kalkınmasında başta Sayın Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, OSB'nin ilçeye bereket getirmesini diledi.

Sultanhanı'nın ekonomisine canlılık katacak OSB'nin bölge için hayırlı olması umut ediliyor.