AKTÜRK “EGEMENLİK MİLLETİN, GELECEK ÇOCUKLARIMIZINDIR”

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.04.2025 - 15:35, Güncelleme: 22.04.2025 - 15:35 1165 kez okundu.
 

AKTÜRK “EGEMENLİK MİLLETİN, GELECEK ÇOCUKLARIMIZINDIR”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ilişkin bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Egemenlik milletin, gelecek çocuklarımızındır.”

“EGEMENLİK MİLLETİN, GELECEK ÇOCUKLARIMIZINDIR” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ilişkin bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Egemenlik milletin, gelecek çocuklarımızındır.” İl Başkanı Hamza Aktürk, mesajında 23 Nisan’ın sadece bir çocuk bayramı değil, aynı zamanda milli iradenin ve demokrasinin temelinin atıldığı anlamlı bir tarih olduğunun altını çizdi. Gazi Meclisin açılışının kadim Türk tarihinin önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Başkan Aktürk, “Türk’ün bileğinin bükülemeyeceği ve asla esaret altında yaşamayacağı tescillenmiştir. 23 Nisan, işgale uğramış bir ülkenin evlatları, vatanı, bayrağı ve imanına müdahale söz konusu olduğunda dünyanın en büyük ve güçlü ordulara karşı nasıl bir zafer kazanacağını tüm dünyaya haykırdığı bir tarihtir. Bu ülkenin insanları, hürriyet ve bağımsızlığa kasteden düşmanlara karşı dünyada eşi benzeri görülmemiş destansı bir mücadele vererek dünyaya adını altın harflerle yazdırmıştır.” Çocukların Türkiye’nin yarınları olduğunu vurgulayan Başkan Aktürk, “Çocuklarımız yalnızca ailelerinin değil, ülkemizin ve insanlığın umududur. Onların iyi bir eğitim alması, sağlıklı ve güvenli ortamlarda büyümesi bizlerin sorumluluğudur. AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çocuklarımız için sosyal, ekonomik ve kültürel alanda büyük yatırımlar yapmaya, daha iyi bir gelecek ve güçlü bir ülke bırakmaktır. Bu duygularla başta Türkiye Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm milli mücadele kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyor; aziz milletimiz ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularla kutluyorum. Egemenlik milletin, gelecek çocuklarımızındır” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Sayın Burhanettin KARATAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli iradenin hayat bulduğu bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve Türk Milleti'nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, istiklâl mücadelemizin dönüm noktası olmuş, milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır.  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ilişkin bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Egemenlik milletin, gelecek çocuklarımızındır.”

“EGEMENLİK MİLLETİN, GELECEK ÇOCUKLARIMIZINDIR”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ilişkin bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Egemenlik milletin, gelecek çocuklarımızındır.”

İl Başkanı Hamza Aktürk, mesajında 23 Nisan’ın sadece bir çocuk bayramı değil, aynı zamanda milli iradenin ve demokrasinin temelinin atıldığı anlamlı bir tarih olduğunun altını çizdi.

Gazi Meclisin açılışının kadim Türk tarihinin önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Başkan Aktürk, “Türk’ün bileğinin bükülemeyeceği ve asla esaret altında yaşamayacağı tescillenmiştir. 23 Nisan, işgale uğramış bir ülkenin evlatları, vatanı, bayrağı ve imanına müdahale söz konusu olduğunda dünyanın en büyük ve güçlü ordulara karşı nasıl bir zafer kazanacağını tüm dünyaya haykırdığı bir tarihtir. Bu ülkenin insanları, hürriyet ve bağımsızlığa kasteden düşmanlara karşı dünyada eşi benzeri görülmemiş destansı bir mücadele vererek dünyaya adını altın harflerle yazdırmıştır.”

Çocukların Türkiye’nin yarınları olduğunu vurgulayan Başkan Aktürk, “Çocuklarımız yalnızca ailelerinin değil, ülkemizin ve insanlığın umududur. Onların iyi bir eğitim alması, sağlıklı ve güvenli ortamlarda büyümesi bizlerin sorumluluğudur. AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çocuklarımız için sosyal, ekonomik ve kültürel alanda büyük yatırımlar yapmaya, daha iyi bir gelecek ve güçlü bir ülke bırakmaktır. Bu duygularla başta Türkiye Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm milli mücadele kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyor; aziz milletimiz ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularla kutluyorum. Egemenlik milletin, gelecek çocuklarımızındır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Sayın Burhanettin
KARATAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli iradenin
hayat bulduğu bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan
çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve Türk Milleti'nin
geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret ettiği 23 Nisan
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yılını kutlamanın onurunu ve
gururunu yaşamaktayız.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, istiklâl mücadelemizin dönüm
noktası olmuş, milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde
olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aksaraywebtv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.